به گزارش نیروی برق، تجربه موفق مزرعه دار شیلاتی با دستگاه نانوحباب ایرانی، نشان داده است که این فناوری نه تنها باعث کاهش تلفات آبزیان و رشد سریع تر آنها شده، بلکه در زمان قطع برق هم تا دو ساعت بدون احتیاج به تجهیزات پشتیبان، اکسیژن مورد نیاز آب را تأمین می کند.
به گزارش نیروی برق به نقل از ایسنا، دستگاه نانوحباب ساز ساخته شده در یکی از شرکتهای فعال در حوزه نانو بعد از سه ماه استفاده در یک مزرعه پرورش ماهی، نتایج قابل ملاحظه ای در کاهش تلفات آبزیان، بهبود رشد و صرفه جویی در مصرف انرژی به دنبال داشته است.
مهندس کاوه بادامه گان، مدیر یکی از مزارع پرورش ماهی که اخیرا به جمع استفاده کنندگان از این تکنولوژی پیوسته، در رابطه با تجربه خود از کار با سامانه نانوحباب اظهار داشت: ما در نمایشگاه با این شرکت فناور آشنا شدیم و تصمیم گرفتیم این فناوری را در مزرعه خود به کار بگیریم. حالا حدود سه ماه از نصب سامانه نانوحباب می گذرد و در این زمان شاهد تأثیرات مثبت قابل توجهی بوده ایم.
وی، یکی از مهم ترین نتایج استفاده از این دستگاه را کاهش چشم گیر تلفات در میان ماهی ها دانست و اظهار نمود: از طرفی، عملکرد قابل اطمینان دستگاه در شرایط اضطراری هم رضایت بخش بوده است: در مواقع قطعی برق، این دستگاه توانسته است تا حدود دو ساعت، بدون احتیاج به راه اندازی موتور برق، اکسیژن مورد نیاز آب را تأمین کند.
مدیر این مزرعه پرورش ماهی افزود: عملکرد مخزن اکسیژن نانویی دستگاه بگونه ای بوده که در مدت مورد اشاره، به صورت کامل پاسخ گوی نیاز مزرعه بوده است.
او همینطور به اثر مثبت دستگاه بر رشد آبزیان و بهبود ضریب تبدیل خوراک اشاره نمود و اضافه کرد: بعد از تجربه استفاده از انواع دستگاه ها در بازه های مختلف زمانی، به این نتیجه رسیدیم که سامانه نانوحباب از نظر کارآمدی و کیفیت، بهترین بازده را برای ما داشته است و از انتخاب آن کاملا رضایت داریم.
بادامه گان، خدمات پشتیبانی بعد از فروش را از دیگر مزایای این دستگاه نام برد و تصریح کرد: در زمان نصب، تیم پشتیبانی به خوبی فرایند نصب را انجام دادند و در یکی از مواردی که به علت عدم آشنایی ما با نحوه ی استفاده از دستگاه گرفتار مشکل شدیم، به سرعت برای رفع ایراد رجوع کردند. خدمات بعد از فروش آنها در زمینه هایی مانند تست اکسیژن و بررسی عملکرد صحیح دستگاه، خیلی خوب و حرفه ای بوده و تابحال هیچ مشکلی از این بابت نداشته ایم.
به نقل از ستاد نانو، سامانه نانوحباب با استفاده از نانوحباب ها و افزایش بازده انتقال اکسیژن به آب، یکی از راهکارهای نوآورانه برای افزایش بهره وری در صنعت آبزی پروری به حساب می آید.
منبع: نیروی برق
دیدگاهتان را بنویسید