رئیس جهاددانشگاهی: باید نیازهای واقعی زنان را بشناسیم و در سیاستگذاری ها لحاظ نماییم

به گزارش نیروی برق، رییس جهاددانشگاهی اظهار داشت: در جهاددانشگاهی هیچگاه نگاه جنسیتی حاکم نبوده و زنان و مردان در جایگاه انسانی و حرفه ای برابرند. ما باید نیازهای واقعی زنان را بشناسیم و در سیاستگذاری ها آنرا لحاظ کنیم؛ همچون این که بانوان جهاددانشگاهی به عنوان عضو، همسر، و مادر مسئولیت های سنگینی را به عهده دارند.
به گزارش نیروی برق به نقل از ایسنا، دکتر علی منتظری، رییس جهاددانشگاهی در اولین جلسه کارگروه راهبری امور زنان و خانواده جهاددانشگاهی با تاکید بر پایبندی به ارزش های بنیادین جهاددانشگاهی اظهار داشت: ما باید بر اصول ارزشی این نهاد انقلابی استوار بمانیم و برای پیشرفت سلامت جامعه و حفظ خانواده برای تربیت نسل آینده مسیر رشد بانوان جهادگر را تسهیل نماییم.

وی ضمن اشاره به حضور گسترده زنان در بدنه جهاددانشگاهی اضافه کرد: بخش زیادی از اعضاء این نهاد را زنان می سازند. ازاین رو ضروریست که عدالت جنسیتی در عمل محقق شود. در جهاددانشگاهی هیچگاه نگاه جنسیتی حاکم نبوده و زنان و مردان در جایگاه انسانی و حرفه ای برابرند. ما باید نیازهای واقعی زنان را بشناسیم و در سیاستگذاری ها آنرا لحاظ کنیم؛ همچون این که بانوان جهاددانشگاهی بعنوان عضو، همسر و مادر مسئولیت های سنگینی را به عهده دارند.

رییس جهاددانشگاهی همین طور بر لزوم گسترش مشارکت زنان در سرتاسر کشور تاکید کرد و اظهار داشت: باید تدابیری اندیشیده شود تا بانوان جهادگر از واحدهای استانی نیز در این حرکت مشارکتی همراه شوند.

وی ضمن اشاره به ظرفیت علمی و تخصصی در جهاددانشگاهی بیان نمود: هم اکنون حدود ۲۲۰ عضو هیات علمی زن در این نهاد مشغول به فعالیت هستند و در تلاشیم این تعداد را افزایش دهیم. کشور ما به نگاهی انقلابی، اسلامی و متکی بر ظرفیتهای دینی در زمینه سیاستگذاری خصوصاً در حوزه زنان نیاز دارد.

دکتر منتظری با یادآوری اندیشه های امام خمینی(ره) درباره ی نقش زنان در جامعه اضافه کرد: امام خمینی(ره) با آوردن زنان به صحنه اجتماعی، زمینه تکریم، عزت و رشد آنان را در زمینه های متعدد فراهم نمود. ما نیز در امتداد این مسیر باید با تاکید بر شایسته سالاری و مشارکت واقعی، از مسیر رشد زنان پشتیبانی نماییم.

به گزارش رابط عمومی جهاد دانشگاهی، هم اکنون این کارگروه از ۱۵ عضو تشکیل شده است که تلفیقی از بانوان شاغل در جهاددانشگاهی از حوزه های مختلف پژوهشی، فرهنگی و اجرائی هستند. کارگروه راهبری امور زنان و خانواده تلاش دارد با تأکید بر ایجاد تعادل میان نقش های حرفه ای و خانوادگی، پشتیبانی از مسیر رشد زنان و الگوسازی فرهنگی، نقشی مؤثر در تحول محیط کاری جهاددانشگاهی ایفا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

More Articles & Posts